Academy

Ai – Visual Content Creator

Diplomkurs online i 6 veckor. Lås upp dina kreativa superkrafter med hjälp av Ai.
I korthet
Diplomkurs online i 6 veckor. Som elev på Ai - Visual Content Creator lär du dig de essentiella AI verktyg du behöver för att skapa intressant och professionellt content med fokus på bildgenerering text2img – Allt från konceptdesign för film eller spel till kompletta websidor. Vi uppdaterar kursinnehållet löpande då det kommer nya delar hela tiden så ni som går kursen får det senaste som finns ute
Vad?

Vad lär du dig?

Du kommer att få lära dig hur du som kreatör kan implementera dessa i din kreativ process för att maximera produktivitet och öka kreativiteten.
Du jobbar konsekvent med praktiska övningar genom hela kursen och har alltid nära till Ai-verktygen för att snabbt kunna testa och förankra dina kunskaper i praktiken.

Huvudområden

1. Midjourney setup & text2img

Eleverna ska få en grundlig förståelse för konceptet text2image och kunskaper i hur man installerar och sätter upp Midjourney som vertkyg. Eleverna ska även få grundläggande kunskap i vad en prompt är och hur de genererar bilder från text i Midjourney.

2. Avancerad propmting

Eleverna ska få djupare förståelse för Midjourney och hur man utnyttjar Ai:ns fulla kapacitet. Eleverna ska få kunskap i att skriva avancerade textprompter med tails och få tillfälle att öva praktiskt. Eleverna ska även få kunskap i img2img och hur man änväder det i Midjourney.

3. Koncept, storytelling & karaktärer

Eleverna får grundläggande förståelse för konceptdesign, karaktärsdesign och storytelling och hur Ai-verktyg kan hjälpa till med den kreativa processen. Eleverna ska få kunskaper i hur de skapar professionella koncept, karaktärer och storytelling med Midjourney (och ChatGpt)

4. Implementera Ai i designprocessen

Eleverna får grundläggande förståelse för hur de kan använda AI-verktyg i en kreativ process inom olika områden. Eleverna ska få kunskap i hur de skapar webbkoncepts, moodboards och designskisser med AI-verktyg och hur dessa kan användas i en designprocess.

5. Case study - Webbdesign-process med hjälp av Ai

Genom en guidad process får eleverna grundläggande kunskap i hur de skapar ett komplett webbkoncept, inklusive content + branding, med hjälp av AI-verktyg.

6. Midjourney Jam

Eleverna får kunskaper i hur man samarbetar och arbetar med AI-koncept i team.

Vem?

Vem ska gå utbildningen?

Utbildningen lämpar sig till kommunikatörer, kreatörer och content creators i alla områden och branscher som vill skaffa sig fördelaktiga kunskaper i hur de med hjälp av AI kan boosta sin produktivitet inom visuellt content. Mer specifik målgrupp är yrkesverksamma inom UI/UX, Experience design, kommunikation, Ehandel,inredningsarkitektur, konceptdesign spel/film, bildredigering, VFX.

Varför?

Varför ska du gå utbildningen?

Du lär dig de essentiella AIverktyg du behöver för att skapa intressant och professionellt content med fokus på bildgenerering text2img – Allt från
konceptdesign för film eller spel till kompletta websidor.

Hur?

Kursinnehåll

• Masterclass i Midjourney
• Introduktion till text2img
• Avancerad prompt-teknik
• Generera hyperrealistiska bilder och porträtt
• Konceptdesign med Ai
• Konsekvent karaktärsdesign
• Ai och storytelling
• Ai som en del av din designprocess
• Webbdesign
• Logotypdesign & branding i Midjourney
• Skapa professionellt, användbart content med Ai

Kursledare

Vem leder denna utbildning?

Fredrik Jonsson

Strategisk partner inom branding och corporate design. Fredrik verkar som senior konsultpartner inom core- och ux-processer i affärsutveckling och digitalisering. Vidare är Fredrik utbildare inom yh (yrkeshögskolan) och företagskurser med fokus på UX/UI och visuell design. Fredrik arbetar som senior AD/CD/Business Vizualiser och UX-designer i ett flertal utvecklings- och digitaliseringsprojekt med användarcentrerad design kopplat till affärsmål och strategisk planering.
Pris
19,900 SEK

Priset är inklusive moms. 19300 SEK är själva kursavgiften och 600 SEK är för licens för 2 mån av “midjourney” som var och en tecknar själva under träff 1. Du betalar kursavgiften inom en vecka från anmälan och senast 30 dagar innan kursen startar.

FAQ

1. Finns det regler för online-deltagande?

Ja. Vi vill att du deltar aktivt och i lugn och ro. Helst i avskild miljö framför dator med påslagen bild och ljud. En annan regel är att du inte får sprida filmer och material från dina föreläsningar, enligt både upphovsrätt och GDPR. Detta regleras av ditt kursavtal.

2. Vad är nytt med utbildningen?

Den bedrivs med individuell studietakt så du kan studera parallellt med ditt jobb och direkt använda dina nya kunskaper i ditt skapande.

3. Vad betyder individuell studietakt?

Diplomkursen har 3-5 timmar lärarlett i realtid varje vecka. Alla föreläsningar och all handledning spelas in så du kan ta del av det när du vill under pågående studievecka. Utöver detta lägger du så mycket tid som du själv vill på lärande och studier. Från 5 till 100 % av din tid. Det finns övningar och material som passar alla.

4. Får jag ett diplom efter kursen?

Ja, självklart får du ett diplom som bevis för dina kunskaper i Unreal Engine. Om du vill ha ytterligare muntliga eller skriftliga referenser frågar du dina kursledare som alla har ett brett nätverk i den svenska spelbranschen.

5. Hur betalar jag kursavgiften?

Kursavgiften ska vara betald en månad innan kursstarten. Det går att dela upp betalningen på fyra (4) tillfällen. Mejla oss på hello@houseofminds.se så gör vi en överenskommelser och skriver ett avtal om delbetalning.
Vill du veta mer om kursen?
Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan eller kontakta oss direkt med frågor.
Bokning

Bokning

Här bokar du din plats för utbildningen . Observera att anmälan är bindande. Betalning sker via faktura. Du får en bokningsbekräftelse via mail inom kort.

Jag är:

Privatperson

Företag

Deltagarinformation

Deltagare

Företag

Pris:

© Copyright House of Minds 2023
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Läs våra villkor