Digital utbildningsproduktion

Vi ser till att din utbildningssatsning når målen. Du får kompletta online-kurser av högsta kvalitet. Vårt team säkrar intuitiva och tillgängliga digitala utbildningar för alla kompetenskrav.
I KORTHET

Kompletta onlineutbildningar

Ni höjer er kompetens och sänker era kostnader. Era nya digitala utbildningar säkrar att tillgänglighet och lärandekvalitet är samma för alla. Vårt erfarna produktionsteam tar er från start till mål genom digitaliseringen av era kurser. Tillsammans med pedagogiska rådgivare, manusförfattare, art directors, filmskapare och publiceringsproffs får ni allt stöd ni behöver.

VAD?

Vad är digital ubildningsproduktion?

Digital utbildningsproduktion är allt från kort standardiserad information till längre kurser som ger diplom eller certifieringar. Vi utgår från dina behov och säkrar att din utbildningsinvestering når målen. Vårt team jobbar tillsammans med dina sakkunniga genom hela den digitala utbildningsproduktionen. På så sätt säkerställer vi bästa kvalitet och kostnadseffektivitet.

Vad vill du digitalisera?
Onboarding för nya medarbetare så du vet att alla får samma information? Säkerhet, sekretess, policys och värdegrund? Kompetensöverföring mellan experter och rookies? Arbetsuppgifter som kräver kunskapskontroller och ger certifiering eller diplomering? Ledarutbildningar för alla nya chefer? Eller något helt annat? Oavsett behov och område är det viktigt att kursinnehållet är relevant och lätt att ta till sig och följa. Det är vårt gemensamma mål.

HUR?

Hur jobbar vi tillsammans?

Vårt team består av pedagogiska rådgivare, manusförfattare, art directors, filmskapare och projektledare. Tillsammans gör vi en kartläggning och en ”roadmap” som alla är trygga med.

Hela produktionen leds av en erfaren agil projektledare. Innehållet i dina digitala kurser bestämmer du med goda råd från vårt team som har över 20 års erfarenhet inom design av fysiska och digitala utbildningar.

Din nya digitala kurs kan exempelvis bestå av filmer, bildspel, texter, voice over, quiz, inspirationsinlägg, intervjuer, tester och mycket annat. Våra toppmoderna studios i Bromma har all teknik som krävs för produktion av filmer, ljudupptagningar, redigering och publicering. Professionella skådespelare och berättare kan ta vid om du önskar det.

VEM?

För vem?

Organisationer, yrkesgrupper, chefer, ledare och medarbetare behöver introduktion och information som du vet ger samma grund för alla. Vår rekommendation är att du börjar med att digitalisera de kurser som har störst påverkan på din affär eller de kurser där du effektiv sänker dina kostnader.

Vissa kurser är extra viktiga att standardisera, exempelvis säkerhetsregler, sekretess, värdegrund, företagspolicys, arbetsrätt, arbetsmiljö och mycket annat. Tillsammans gör vi digitala kurser för alla i din organisation. Från nyanställda till nyckelpersoner och chefer.

VARFÖR?

Varför tjänar du på onlinekurser?

Alla landets organisationer sparar stora summor på att digitalisera sina utbildningar. Dessutom vet du att alla medarbetare och partners får samma information och genomgår samma tester när det behövs. Dina nya digitala kurser är tillgängliga online dygnet runt. De kan nås över hela landet, ja över hela världen om du vill. Du säkrar innehåll, kvalitet och kursmål precis som du vill ha det.

TEAMET

Fredrik Jonsson - Head of Design

Strategisk partner inom branding och corporate design. Fredrik verkar som senior konsultpartner inom core- och ux-processer i affärsutveckling och digitalisering. Vidare är Fredrik utbildare inom yh (yrkeshögskolan) och företagskurser med fokus på UX/UI och visuell design. Fredrik arbetar som senior AD/CD/Business Vizualiser och UX-designer i ett flertal utvecklings- och digitaliseringsprojekt med användarcentrerad design kopplat till affärsmål och strategisk planering.

Alexandra Törmänen - UX-designer och projektledare

Alexandra är agil projektledare och UX-designer, samt skapare av digital infrastruktur inom IT- och tjänsteindustrin. Alexandra har mångårig erfarenhet av konceptutveckling för yrkeshögskolan (YH) där hon också har startat och drivit ett flertal yh-utbildningar online och onsite i sin roll som utbildningsledare. Alexandra jobbar med design av digitala processer och digital infrastruktur, samt med användarcentrerad design och design thinking.

Mattias Holmer - VD & Projektledare

Serieentreprenör inom mediaproduktion, affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation. Mattias har lång erfarenhet av att forma och implementera informations- och utbildningslösningar. Mattias är också utbildare och coach för professionella live-sändningar och streaming.
PRIS

Pris enligt avtal

Vårt löfte är att du alltid ska få så mycket det går för varje investerad utbildningskrona. Din nya online-utbildning är gjord för att leva länge. Därför är den både en kostnadsbesparare och kvalitetssäkrare direkt när den publiceras. Vi ger dig alltid olika kostnadsförslag för digitaliseringen, utifrån dina behov och mål.

Kontakta Mattias Holmer för ett förutsättningslöst möte; mattias@houseofminds.se eller 070-6607696.

REFERENSER

Case och referenser

Svenska Cykelförbundet
”Våra utbildningar för tävlingsledare och ungdomsledare har tidigare skett på olika platser i landet med olika kursledare. Det har varit svårt för många att resa och SCF har inte kunnat garantera att alla som går kurserna får exakt samma kunskap. Nu vet vi att alla som vill kan gå våra kurser och att alla får ta del av samma information och gör samma tester. Responsen har varit enormt positiv från våra medlemmar.”
Milla Jonsson, Styrelseledamot, SCF

© Copyright House of Minds 2022
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Läs våra villkor