Grow your mindset

Diplomkurser
& Yrkeskurser

Diplomkurser online och onsite. Kvalitetssäkrade i varje steg. Du får den kompetens du saknar och de verktyg arbetsgivarna behöver. Våra kursledare tillhör landets mest erfarna och engagerade. Vi träffas online med inspirationsmöten i våra studios. Vad vill DU lära dig i höst?
Se våra kurser
VAD?

Diplomutbildningar online.

Med de tyngsta kursledarna.

Våra diplomutbildningar ger dig efterfrågad kunskap och kompetens. Du lär dig av våra uppskattade föreläsare som alla har tung erfarenhet och stort engagemang i att lära dig vad som fungerar på riktigt. Vårt mål är att vässa din kompetensprofil och öka din konkurrenskraft så du når dina mål och förverkligar dina drömmar.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan öppna diplomkurser med nya kurskamrater och skräddarsydda utbildningar för just ditt team och dina behov. Några exempel ur vårt kursutbud;

  • Mentorskap och ledarskap – med moderna digitala verktyg
  • Digitala Affärer – med fokus på kundbeteende, affärsprocessen och digital innovation
  • Kommunicera med film – budskapet når hjärnan 50 000 gånger starkare med äkta, professionella filmer
  • Live-sändningar – lär dig planera och producera för live-streaming
  • Agil projektledning – coacha och motivera ditt team med korta sprintar och daily-stand-ups

Trygg och kreativ lärmiljö. Online och onsite.

Våra diplomutbildningar genomförs online i digitala klassrum och LMS (Learning Management Systems). Här finns digitala rum för dialoger, produktioner och projekt. Din föreläsare finns med dig i realtid varje vecka. Föreläsningarna sker kvällstid under tre timmar vid 5-10 tillfällen. Allt spelas in så du kan nå föreläsningar och studiematerial dygnet runt under studietiden.

Du avsätter ca 3-5 timmar varje vecka för egenstudier och grupparbeten. Kurserna hålls på svenska och engelska, läser mer om detta under respektive utbildning.

  • UX-design – design thinking i praktiken med användaren som utgångspunkt
  • Affärs-PT – Business Personal Trainer – växla upp era affärsmål
  • Unreal Engine Creator – lär dig bygga immersiva världar och skapa spel i den mest potenta spelmotorn
  • Game Artist och Game Designer (2 år heltid, start feb 2022, internationell kurs, mer information kommer)

Frivilliga inspirationsträffar

Varje termin har vi frivilliga inspirationsmöten och meetups i Stockholm och Köpenhamn. Viktiga teman får fokus med hjälp av experter, dialoger, trendskapare och viktiga frågor. Digitala affärer, live-streaming, ledarskap, spelifiering, hållbarhet och mänskliga värden presenteras hösten 2021. Under din utbildning kan du alltid boka mötesrum för dig och dina studiekamrater. Här träffar du dina föreläsare och tunga namn från den bransch eller den yrkesroll du utbildar dig för.

Studietakt och studiekrav

”Upskill” innebär att du kan studera vid sidan av jobb och familj. Även om det självklart kräver disciplin och inplanering av studietid. Räkna med ca 20 % studietakt. Vi vill att du närvarar ca 80 % av studietiden för att du ska få ditt diplom efter godkänd kunskapskontroll. Vi vill att du deltar proaktivt i projekt och grupparbeten. Stor del av lärandet kommer genom närvaro och eget initiativ.

Digital närvaro och utrustning

För att kunna delta online i våra diplomkurser behöver du en dator (pc eller mac) av normalstandard. Annars kommer du att få annat besked vid anmälan/ansökan (gäller ex.vis spelutbildningar).

Vad innebär digital närvaro?
Vi vill att du deltar i utbildningen med bild och ljud påslaget i en ostörd miljö. På så sätt får du mesta möjliga ”upskill” i lärande och nätverkande under din utbildning.

Kunskapskontroll och diplomering

Din diplomering föregås av en kunskapskontroll. Exempel på kunskapskontroller är presentationer, produktioner, rapporter, skriftligt prov, muntligt prov eller labs. Ibland är det du som genomför och ibland deltar du aktivt. Det viktiga är att både du och vi känner att du kan det som krävs.

Hur anmäler jag mig?

Nedan ser du våra diplomkurser. Varje diplomkurs har en kontaktperson och en ”anmälningsknapp” som du klickar på för att komma till vårt bokningsformulär. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig om du har frågor.

Välkommen till våra diplomkurser – ett avgörande steg för DIN personliga utveckling och karriär!

Visa mer
Visa mindre
"Inspirerande! Mycket bra verktyg i de båda verktygslådorna, ledarskap och mentorskap. Det har gett en känsla av trygghet inför fortsatta projektledarskap. Rekommenderas starkt. Engagerande och engagerande lärare, det. Bra innehåll i utbildningen"
Pierre Francois, VD, Med Avsikt AB

Har du några frågor?

Varje diplomkurs har en kontaktperson du kan höra av dig till om du har specifika frågor om utbildningen. Du kan också kontakta vår Head of Competence Anna Möller, se kontaktuppgifter nedan. Tveka inte att ringa eller mejla oss så hjälper vi dig om du har frågor och funderingar.

Kontakt

Mattias Holmer - VD & Projektledare

Serieentreprenör inom mediaproduktion, affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation. Mattias har lång erfarenhet av att forma och implementera informations- och utbildningslösningar. Mattias är också utbildare och coach för professionella live-sändningar och streaming.
© Copyright House of Minds 2021
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Läs våra villkor