Välkommen till House of Minds

– ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

House of Minds (HoM) diplomkurser och LABs finns nu live och online på www.houseofminds.se . Vi öppnar dörrarna till våra toppmoderna lokaler för utbildningar, workshops, företagsevents, live-sändningar, spelutveckling och digital utbildningsproduktion. Allt i samarbete med Plusfoursix Studios och House of Dreams, i Stockholm och Köpenhamn.

”Det är fantastiskt roligt att tillsammans med ett grymt kompetent team skapa ett modernt digitalt ”learning center”. För ledare, medarbetare, team och innovativa krafter. För idésprutor, analytiker, teamworkers, doers och tänkare. Allt vi gör utgår från mänskligt beteende som kopplas till målen. Det är en absolut framgångsfaktor för de bolag vi har varit med och byggt och lett under åren.” Anna Möller, Utbildningschef, House of Minds och Mattias Holmer, VD, House of Minds.

Anna och Mattias skålar

 

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas.
I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika inom sina kompetenser. Just det bästa vi vet vill vi ge dig. Dialogbaserade workshops och inspirerande föreläsningar. Delade erfarenheter och nya nätverk. Idéer, problemlösning, nya verktyg och nya perspektiv. Allt utifrån dina behov och dina mål. Det är vårt löfte till dig.

Våra utbildningar och LABs finns som öppna diplomkurser och yrkesutbildningar. De kan också skräddarsys efter dina behov. Online, i våra moderna studios eller hos dig och ditt team.

© Copyright House of Minds 2021
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Läs våra villkor