Svenska Cykelförbundet gör online-utbildningar för tävlingsledare och ungdomsledare

SCF och House of Minds jobbar just nu intensivt med digitalisering av föreningens viktiga kursutbud fört tävlingsledare och ungdomsledare. Alla kursdeltagare kommer att kunna gå utbildningarna på distans och erhålla diplom med certifiering. Exempelvis blir man “Certifierad tävlingsledare MTB hos SCF” efter fem kurstillfällen, ett quiz och en inlämnad handlingsplan. Allt är tillgängligt online. Studietakten bestämmer man själv, likaså när man vill plugga i lugn och ro.

Filming in studio

“Detta är viktigt steg mot att göra kurserna tillgängliga för alla i hela landet. Dessutom säkerställer vi att alla får ta del av samma kunskap och gör samma prov för att bli godkända. Varje kurs kommer att innehålla allt material som behövs för att deltagaren ska känna sig trygg i sin nya roll och med de regelverk som gäller. 
” Milla Jonsson, Svenska Cykelförbundet.

SCF logo

“Som digital utbildningsproducent är vi oerhört glada för samarbetet med SCF. Vårt gemensamma mål är att göra online-utbildningarna tydliga, lättöverskådliga och enkla att följa från start till mål.  För alla deltagare, vart man än befinner sig i världen.” Mattias Holmer, VD, House of Minds.

© Copyright House of Minds 2022
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Läs våra villkor