Tisdag 19 april startar vi spelutbildningen “Unreal Engine Creator”

Tisdag 19 april startar vi spelutbildningen “Unreal Engine Creator” online i 20 veckor

– med Kevin Martinez, en av landets mest uppskattade kursledare inom speldesign och spelutveckling.

Att lära sig speldesign och spelutveckling med den moderna spelmotorn Unreal Engine är ett klokt val för alla som vill ta ett praktiskt och konkret steg mot spelbranschen. Tisdag 19:e april startar vår diplomkurs online som varar i 20 veckor. Kursen genomförs på engelska med föreläsningar och handledning tisdag och torsdag kväll. Vi jobbar individuellt eller i små grupper online på Discord. Vi kommer även att bjuda in alla till frivilliga inspirationsträffar i våra spel- och e-sportstudios i Bromma.

Kevin Martinez i studio

Spelmotorn Unreal Engine kan från början upplevas som gigantiskt. Vi kommer att steg för steg bygga upp “skillsen” och självförtroendet som ger färdigheter att skapa spel och immersiva upplevelser. En härlig wow-känsla. Många kursdeltagare berättar för mig att de på kort tid har lärt sig saker som de aldrig trodde var möjliga. Detta är det bästa som finns att få höra. Det är min drivkraft att lära ut och jag ser fram emot kursstarten i april.” Kevin Martinez, Epic Games Auktoriserad Unreal-tränare, spelutvecklare och CEO på Right Nice Games.

“Vi är naturligtvis oerhört glada att ha Kevin i vårt team. Hans track-record säkrar den allra bästa kompetensen och engagemanget för våra kursdeltagare. Intresset är stort och vi planerar att starta fler Unreal-kurser under våren och hösten, och då med både Stockholm och Köpenhamn som bas.” Mattias Holmer, CEO, House of Games/House of Minds.

Feedback från Kevins tidigare kursdeltagare och studerande;

Kevin är en grymt pedagogisk mentor. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer!

– Alexander B, examen 2021

Kevin var oerhört peppande och inspirerande. Han pushade mig till att åstadkomma saker som jag inte visste att jag kunde klara av!

– Bessam I, studerande

Jag kom in på en svårare spelprogrammeringsutbildning, mycket nog tack vare Kevin! Tack som f*n!

-Some1, kursdeltagare

Thank you so much for facilitating the course, I had a blast and learned a lot!

-Rapptor, alumn

Tack för en jättebra kurs 😀

-Stefan, kursdeltagare


Hoppas vi ses i April!

© Copyright House of Minds 2022
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Läs våra villkor