Fyra snabba med Anna Möller

Anna, vem är du?

Jag är verksamhetschef i House of Minds och agil projektledare i en rad spännande digitaliseringsprojekt. Just nu jobbar vi med digitala strategier och att skapa riktigt vassa online-utbildningar för flera olika kunder. Privat är mina hästar de allra tuffaste ledarutmaningarna jag har varje dag. Och mellan varven kopplar jag av på familjens fäbod i Dalarna.

Anna Möller på islandshäst

Tisdag 19 april startar du online-kursen ”Agil projektledare”. Berätta mer om kursen?

Diplomkursen är 6 veckor och skräddarsydd för att kunna kombinera med jobbet. Den ger praktiska verktyg att tillämpa direkt i jobbet. Varje vecka har vi 3 h föreläsning på tisdagar och 1 h frivillig handledning på torsdagar.
Vi varvar teori med praktiska övningar, dialoger och delade erfarenheter.

Vad vill du ge till kursdeltagarna?

Jag vill dela med mig av mina egna och vedertagna agila verktyg som jag vet fungerar i praktiken. Det är också viktigt att den agila projektledaren har ett tydligt fokus på mål, medarbetare och effektiva möten genom hela projektet. Alltid med kundens affärsnytta i fokus. Detta är såklart är såklart en gigantisk utmaning i den tid vi befinner oss med omvärldsfaktorer och en rasande snabb digital utveckling som hela tiden ändrar spelplanen. Men det gör det bara ännu roligare att tillsammans lyckas med projektet och nå målen 😊!

Vad är ditt mål med kursen?

Mitt mål är att varje kursdeltagare ska få en användbar agil verktygslåda. Jag vill att alla ska känna sig trygga med att börja tillämpa agila projektmetoder, genomföra effektiva digitala möten och jobba i distribuerade (utspridda) team. Vi kommer att jobba i mindre grupper och jag ser fram emot vår spännande agila resa online.

 

 

© Copyright House of Minds 2022
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Läs våra villkor