Fyra snabba med Alexandra, UX-designer

Fyra snabba frågor

– med Alexandra Törmänen UX-designer

1. Alexandra, vem är du?

Jag är verksam som UX-designer och agil projektledare. Och jag brinner för hållbarhetsfrågor för miljö, människa och ekonomi. Just nu jobbar jag parallellt i digitala utvecklingsprojekt och i online-kurser med UX-fokus.

Mattias, Anna, Fredrik, Alexandra och Nils

 

2. Nästa vecka startar ”UX & Design Thinking”. Berätta om kursen?

Online-kursen är 6 veckor och utgår från användarens upplevelse. Den ger praktiska verktyg att tillämpa direkt i jobbet. Varje vecka har vi 3 h föreläsning och 1 h frivillig handledning. Vi testar, delar erfarenheter och gör praktiska övning.

3. Vad vill du ge till kursdeltagarna?

Jag vill dela med mig av de verktyg jag vet fungerar i praktiken inom UX-fältet. Alla ska kunna tillämpa det vi går igenom direkt. Det är också viktigt att skapa ett ”mindset” som utgår från användarens behov, beteende och önskemål.

 

4. Vad är ditt mål med kursen?

Mitt mål är att varje kursdeltagare ska få sitt diplom och känna sig trygga med ett användarcentrerat fokus. Kopplat till hållbarhet, lönsamhet och inspirerande mål såklart.

Jag är supertaggad och ser fram emot vår spännande UX-resa. Min kollega Fredrik hälsar att han också ser fram emot att träffa kursdeltagarna.
 
Varmt välkomna tisdag 15 mars 😃👍!
© Copyright House of Minds 2022
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Läs våra villkor